Historic Rallisprint -sarjan osakisa GGTurbo-Sprint Mäntyharjulla 18.2.

Published by HRCF Tiedottaja on

Mäntyharjun Moottorikerho isännöi Historic Rallisprint -sarjan toista osakisaa Mäntyharjulla. Ilmoittautuminen kisaan päättyy sunnuntaina 11.2. klo 23:59. Mäntyharjussa on Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksen alueella tarjolla sprint-rata, joka on noin 3200 metriä pitkä ja pinnaltaan lunta/jäätä.

Huomioithan ilmoittautuessasi, että samoin kuin Rantasalmen kisassa myös Mäntyharjun kilpailun säännöissä on Historic Rallisprint -sarjan säännöistä poiketen väärää tietoa luokan 23 kohdalla.

HRS-sääntöjemme mukaisesti näin olisi pitänyt kilpailun säännöissä olla:
23. (HRS-luokka 1) = ikäkaudet E–J2, ryhmät T, GT, 1–4, N, A ja B, enintään 1150 cm3, ikävuodet 1947–1990

Rantasalmelle 7.1.2024 kilpailijoita ilmoittautui 13, joista kolme perui osanottonsa. Pisteillä on siis ensimmäisen osakisan jälkeen 10 kilpailijaa. Luokkavoittoihin ylsivät Toni Kemppainen, Pertti Savolainen, Timo Markkanen ja Pekka Vitikainen, jotka kaikki tasapistein kärjessä.

Varkauden UA:n Pekka Vitikainen aloitti kautensa olemalla nopein historic-kuljettaja HRCF:n Historic Rallisprint -sarjan kovassa pakkasessa ajetussa avauskilpailussa Rantasalmella. Kuva: Arto Ylhäinen

Nyt on myös varmistunut, että Leppävirran Rallisprint 31.8.2024 on saatu mukaan kuudenneksi sarjan osakilpailuksi. Lopputuloksiin lasketaan silti edelleen kilpailijoiden neljä parasta tulosta. Näin ollen heille, jotka ovat ehkä reissussa tuona ajankohtana, ei ole lisäyksestä haittaa.

Mäntyharjun jälkeen seuraava osakisa ajetaan Kiuruvedellä 2.3.2024.

-kk