HRCF-palkintogaalassa juhlittiin

Published by HRCF Tiedottaja on

Kaiken kaikkiaan, kun sairastuneet yms. pakosta viime hetkillä poisjääneet vähennetään, palkintogaalaan Lahdessa 26.11. osallistui 140 henkilöä.

Ravintola oli todellakin tehnyt parastaan, sillä ruoka oli aivan loistavaa eikä loppunut kesken. Juhlatila oli Vihtalahden Jukan ohjeistuksen myötä kokenut pientä ”viilausta”, tunnelma oli  loistava ja HRCF:n palkintogaala nimensä veroinen. Kiitos Jukalle järjestelyistä! Suuret kiitokset jälleen palkintoja ja lahjakortteja lahjoittaneille tahoille!

Jukka myös aloitti tilaisuuden ”esipuheella”, jossa kertasi muutamia kauden 2022 asioita valottaen samalla ensi vuoden suunnitelmia. Ruokailun jälkeen nähtiin itsekin autourheilua harrastavan taikurin, Matti Koistisen mainiot taikatemput. Naurua riitti erityisesti, kun Marko Allisen poika Aleksanteri oli avustajana ”kanamunatempussa”.

Taikuri pisti pojan taskuun kanamunan ja pyysi poikaa lyömään taskun kohdalle niin lujaa kuin jaksoi. Poika teki työtä käskettyä. Kun taikuri otti kanamunapussin pois pojan taskusta, se olikin yllättäin tyhjä. Pian taikuri keksi pyytää poikaa (9 v) kotkottamaan kuin kana ja niin lujaa kuin jaksaa. Se auttoi, sillä takataskujen puolelta taikurin käteen tipahti kananmuna.

Taikuri antoi pojalle kananmunan ”muistoksi”. Aleksanteri otti sen vastaan – ja mitä ihmettä – se olikin raaka ja hajosi käteen keltuaisen valuessa lattialle pojan sormien välistä. Muun muassa tämmöisiä temppuja hämmästeli koko juhlakansa.

Illan pääasia eli palkintojenjako oli jälleen loistavasti toteutettu. Jukka Vihtalahti toimi erinomaisena juontajana tilaisuudelle, valokuvia autoista oli lisätty taustakuviin, fanfaarin tyyppinen musiikki taustalla loi mahtavaa tunnelmaa. Kiitos kaikille!

Kuvia tilaisuudesta tupsahtelee HRT-sarjan facebook-sivuille. Käykääpä vilkaisemassa!