HRCF:n Talvitestipäivä järjestetään loppiaisena Lopella Saukkolan EK:lla

Published by HRCF Tiedottaja on

Viime vuonnakin loppiaisena Saukkolan EK:lla oli mukavan talviset olosuhteet.  Kuvassa osanottajat siirtyvät ensimmäisen kierroksen jälkeen jo seuraavaa aloittamaan. Toivottavasti vuoden 2024 tapahtuma sujuu samoissa, talvisissa merkeissä,

Ennen kisakauden alkua on jälleen hyvä tilaisuus testata kaluston ja miesten ”iskukykyä”. Kilpailijoiden lisäksi paikalle voivat tulla vain katsomaankin ja samalla viettämään mukavaa talvi- ja ”kinkunsulatuspäivää”. Saukkolan EK:lla on käytettävissä kiva kahvila lämmittelyä ja kahvihetkeä varten. Ja Sarin maistuvia tarjoilua runsaasti saatavilla.

HRCF:n perinteinen Talvitestipäivä järjestetään Lopella Saukkolan EK:lla, Saukkolantie 160, Topeno loppiaisena 6.1.2024. Ajoaika on klo 12–16.

Osallistumismaksut:
HRCF-jäseniltä 80 € ja muilta 100 €. Osallistumismaksut suoritetaan paikan päällä Saukkolan EK:lle. Ilmoittautuminen suoraan HRCF:lle viimeistään 31.12.2023.

Talvitestipäivään otetaan mukaan enintään 25 autoa, ilmoittautumisjärjestyksessä. HRCF-jäsenet huomioidaan ensisijaisesti mukaan talvitestipäivään, mikäli ilmoittautujia on enemmän kuin 25 autoa.

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://forms.gle/Jsjy1Ek6r7QspaZF8

Nähdään Saukkolassa!

-kk