Keskustelutilaisuus Lahdessa 26.11.2022

Published by HRCF Tiedottaja on

 

Jälleen HRCF:n Keskustelutilaisuus veti hyvin väkeä paikalle. Tekniikka-asioista meitä ”valisti” Petteri Sappinen, joka vuodelle 2023 on valittu myös AKK:n historic-lajiryhmään.

Syyskokouksen jälkeen pidettiin historic-aiheinen keskustelutilaisuus yhdessä historic-lajiryhmän kanssa. Tilaisuus oli kaikille, siis myös ei-jäsenille avoin, ja paikalla oli ilahduttavasti väkeä, lopulta noin 40 henkilöä.

Tilaisuuden aloitti rallin lajipäällikkö Henrik Frank, joka toi terveiset AKK:lta. Jukka Vihtalahti esitteli läsnäolijoille laajemmin HRCF:n toimintaa, joka todellakaan ei ole mitään puuhastelua. Hienosta presentaatiosta selvisi hyvin tarkasti, että työsarkaa riittää jokaisena kuukautena pitkin vuotta HRT-sarjaan, historic-harrastukseen ja AKK:n historic-lajiryhmäänkin liittyvissä asioissa, sekä tärkeimpänä näiden lisäksi HRCF:n jäsenille tarkoitettua toimintaa kehittäen ja parantaen.

Jukka Vihtalahti esitteli vuoden 2023 HRT-sarjan säännöt, jotka julkaistiin viikolla 48 ja niitä pääsee lukemaan HRCF:n nettisivuilta.

Viime vuonna lanseerattiin HRCF:n Vuosipaita. Vuonna 2022 paidassa komeili Simo Lampisen kasvot, nimikirjoitus sekä Saab 96. Vuonna 2023 paidassa on ”sinisorsa”, kun siinä on Jorma Luseniuksen nimmari sekä kuva Renult R8 Gordinista. Nämä paidat ovat upeita keräilykappaleita, niitä saa vain HRCF:n verkkokaupasta, joka on toteutettu yhdessä Mikebon Oy:n kanssa. (kuva T-paidasta löytyy tiedotteen loppupuolelta kohdasta, jossa on myös tarkemmat tilausohjeet).

T-paitojen lisäksi tuotetta saa mm. huppariversionakin. Eikä hinta todellakaan päätä huimaa! Vain 22 euroa T-paidasta on mitätön summa laittaa likoon näin upeasta tuotteesta.

Jos pähkäilet joululahjavalinnan kanssa, nämä vuosipaidat ja -hupparit ovat mitä mainioin lahjavinkki. Vielä ehdit hyvin saada tuotteet jouluksi. Toimi silti pikaisesti!

Muita myyntituotteita ovat mm. HRT-sarjan pikeepaita, T-paita (HRCF ja HRT), collegepusero, lippis, softshell-takki, huppari, hupparitakki sekä pipo. Myöhemmin tuotevalikoimaan on tulossa mm. putkihuivi.

HRCF-verkkokauppa on toteutettu yhdessä Mikebon Oy:n kanssa, joka vastaa tuotteiden toimituksesta. HRCF-verkkokaupan kautta voi ostaa myös muita moottoriurheiluaiheisia tuotteita. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä: https://shop.mikebon.fi/hrcf

KÄY TUTUSTUMASSA TUOTTEISIIN JA TEE OSTOKSIA
– NÄYTÄ, ETTÄ KUULUT JOUKKOOMME!

Keskustelutilaisuudessa ensimmäinen Lusenius-vuosipaita annettiin Ralf Petterssonille, joka paria päivää aiemmin oli viettänyt täydenkympin synttäreitään.

Passitustoiminta laajenee

Seuraava aihe keskustelutilaisuudessa oli historic-autojen passitustoiminta. Uusi, juuri valittu ryhmä Ralf Petterssonin johdolla esiteltiin. Merkittävää on, että neljä heistä asuu eri puolilla Suomea, mikä helpottanee passituksia, kun ei välttämättä tarvitse tulla Helsinkiin asti asiaa hoitamaan.

Passitusryhmän jäsenet:
Ralf Pettersson, 0400 404 118, ralf.pettersson@gmail.com (Helsinki)
Marko Lindberg, 044 735 7148, napsu671@gmail.com (Helsinki)
Risto Pennanen, 0400 446 766, retro.risto@gmail.com (Kuopio)
Henrik Weiner, työ: 050 452 2564, koti: 0500 949 767, työ: henrik.weiner@netikka.fi; koti: henrik@weiner.fi (Vaasa)
Marko Herranen, 0400 685 851, marko.herranen@katsastusteam.fi (Oulu)

Turvallisuus on tärkeää

Petteri Sappisen aiheena olivat turvallisuusasiat. Tällä kertaa keskityttiin kilpailijan/kilpailijoiden kannalta tärkeisiin yksityiskohtiin ja muutamiin turvallisuuteen liittyviin sääntöihin, jotka kuljettajien on hyvä kerrata ja tarkistaa ennen kuin kausi 2023 alkaa.

Ennakkoon kysymyksiä tuli muutama, mutta valitettavasti niihin ei tällä kertaa lopulta ehditty syventymään. Selvitetään, pystynkö saamaan kysymyksiin vastauksia ja julkaisemaan vastauksia seuraavassa tiedotteessamme.

Keskustelutilaisuus myös striimattiin facebookin kautta. Sitä seurasi lähes 600 henkilöä määrä henkilöitä.