Mahtava talvinen keli yllätti Hämeenlinnan Historic Rallyn kilpailijat

Published by HRCF Tiedottaja on

Pikkupakkanen, aurinkoa ja kivaa ralliporukkaa. Voiko se parempaa olla? Taukopaikalla oli kuhinaa ja hetkittäin ahdastakin, mutta hyvin kaikki lopulta sujui. Kuva: MR

Historic Rally Trophy -sarjan toinen osakilpailu Hämeenlinnassa 11.2.2023 yllätti iloisesti suurimman osan kilpailuun osallistuneista, niin kilpailijat, huollot kuin ehkä järjestäjätkin. Sääennustuksia seurattiin silmä tarkkana useita viikkoja ennen tapahtumaa arvuutellen, pystytäänkö piikkipyörillä ajamaan ja missä kunnossa erikoiskokeet lopulta ovat.

Eteläisellä rannikolla on kevät jo pitkällä, leskenlehdet jo lähes työntävät nuppujaan mullan läpi. Lumesta ei ollut eikä ole tietoakaan. Joku jo mietti, pystyisikö kisan ajamaan kesärenkailla, kun tieliikennelaki moiseen taipuu, mikäli keli sallii. Mutta ei! Mikä onnenpotku nähtiinkään, kun kisaa edeltävällä viikolla sittenkin oli öisin pakkasta ja perjantaiyönä tuli vielä hieman luntakin. Kun kisapäivän valjetessa aurinkokin yritti tunkea pilven raosta, olivat olosuhteet kisalle mitä parhaimmat. Reittiä ja sen kuntoa kehuivat kaikki!

Pistetilanteet Hämeenlinnan kisan jälkeen löytyvät näiltä sivuilta Sarjapisteet-alalehden alta. Ja maanantaista alkaen ilmaantuu näille sivuille kategorioitta tekstiä, kuvia ja raporttia Hämeenlinnan tapahtumista.

Ja hei! Muistakaapa tiistaina 14.2. ilmoittautua seuraavaan osakisaan Kuhmoisissa. VI Kuhmoisten Sora -ralli ajetaan lauantaina 25.2.2023. Kilpailu on talven viimeinen, sen jälkeen siirrytään soralle ja siirrytään itärajaa kohti Harjuun.
-kk