Rengas Turku Sprintin päivämäärä muuttunut

Published by HRCF Tiedottaja on

Historic Rallisprint -sarjan 2023 toiseksi osakilpailuksi suunnitellun Rengas Turku Sprint on siirretty helmikuulle. Alkujaan Salon UA suunnitteli kisan ajattamista Sauvossa sunnuntaina 29.1.2023. Ei ole perin yllättävää, kun Varsinais-Suomessa katselee maisemia ympärillään. Lumesta ja jäästä ei ole tietoakaan.

Kilpailun tiedot löytyvät Kitistä tästä linkistä:
https://akk.autourheilu.fi/Public/Kiti/Competition/CompetitionOpen.aspx?id=15811&edit=0

Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy sunnuntaina 19.2.2023 klo 23:59.

Muistattehan, että vaikkei kilpailussa virallisesti ole kaikkia meidän rallisprint-sarjamme mukaisia kilpailuluokkia, laskemme pisteet kilpailun tuloksista aivan kuten ennenkin. Ei siis tarvitse harmitella, jos joutuu ajamaan ”isompien” kanssa. Sillä ei ole pistelaskennassamme merkitystä.

VIELÄ JOBIN POSTIA:
Historic Rallisprint -sarjan kolmanneksi osakisaksi oli kaavaltu Ähtärin Terrawise Sprintiä, mutta Kitissä on tietoa kilpailun peruuntumisesta. Pahoittelemme tilannetta.

Toistaiseksi on siis päästy ajamaan Rantasalmen kisa tammikuussa. Toivottavasti Salon kisa toteutuu, minkä jälkeen siirrytäänkin sitten sorakelille. Kuusi kisaa oli alun perin kalenterissa, nyt siis Ähtärin poisjäännin jälkeen viisi.