Silvasti Rally Regularity Tour 23.-26.3.2023

Published by HRCF Tiedottaja on

Etelän ”immeiset” Silvasti Rally Regularity Tourilla pääsevät nauttimaan kunnon talvikisasta.

Jos olet suunnitellut lähteä seikkailemaan ja samalla nautiskelemaan leppoissaan tapahtumaan autourheilusta, alkaa olla viimeiset hetket ilmoittautua. Toistaiseksi ilmoittautuneiden joukossa on Suomen ”terävin kärki” tasanopeusluokasta, virolainen tasanopeuskonkari, ruotsalainen EM-historic-rallien konkari, MM-rallitallin pomo tutun itä-suomalaisen kartturinsa kanssa, mutta myös ensikertalainen naiskuljettaja isoisänsä kanssa, Revontulirallissa historic-luokan nopein kaksivetoiskuljettaja jne. Vielä ehtii ja mahtuu mukaan! Keväistä maaliskuun lopun viikonloppua ei voisi paremmin viettää! Tekstin lopussa yhteystiedot Askolle, joka tietää tästä aiheesta kaiken!

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään tapahtuma, jota kutsutaan kilpailuksi, mutta ennen kaikkea Silvasti Rally Regularity Tour on seikkailu. Ilmoittautuminen päättyy huomenna 4.2.2023.

Reitti, joka sisältää myös tasanopeustestiosuuksia, kulkee normaalin liikenteen seassa ja mukaisesti – aina nopeusrajoituksia noudattaen. Keskinopeus on koko kilpailun matkalta 59,31 km/h. Ei tarvitse olla tasanopeuskilpailija, ei nyt eikä tulevaisuudessakaan.

Reitin kokonaispituus kolmen päivän aikana on noin 1600 km. Tasanopeuskokeita on 615 km. Lähtö tapahtuu Jyväskylästä ja Oulun sekä Rovaniemen kautta palataan takaisin Jyväskylään. Päivämatkat ovat noin 500 km.

Osallistua voi millä autolla tahansa. Suunnistamisessa ja aikataulussa pysymisessä pärjää omalla kännykällä hyvin, mutta läppäri saattaa helpottaa suuremmalla näytöllä 2-ohjaajan tehtäviä. Mittaristot ovat täysin vapaat. Voi käyttää paperitaulukoita tai GPS-pohjaisia mittalaitteita, kuten Rabbit-applikaatiota. Tiekirja annetaan myös paperiversiona.

Osallistumismaksu on 500 euroa autokunnalta, ja se sisältää majoituksen Napapiirillä (Santa Claus Holiday Village, kuvassa) sekä illallisen Snow Rally Ringsillä Vanttausjärvellä.

Oulun majoitus on omakustanteinen.

Torstaina ennen perjantain starttia Ville Silvasti Oy:n terminaalilla eli lähtöpaikalla Jyväskylässä on mahdollisuus osallistua tasanopeuslajin aakkosiin opastukseen sekä saada tietoa erilaisista mittalaitteista.

Kilpailun säännöt julkaistaan 4.2.2023 ja ilmoittautuminen päättyy 11.3.2023 klo 23:59. Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa.

Lisätietoja: Asko Sairanen, sairanenasko@gmail.com, puh. 0400 668 511