Hämeenlinna ”taputeltu”, seuraavaksi VI Kuhmoisten Sora -ralliin

Published by HRCF Tiedottaja on

Esa ja Anja Lindroos ovat jo vuosien ajan urakoineet HRT-kisoissa. Kuhmoisiin he saavat useampia sukulaisiaan mukaan; nuorin heistä 14-vuotias ja vanhin yli 80 vuotta. Kuva: Marko Kyöstilä

Historic Rally Trophy -sarjan kaksi ensimmäistä osakisaa on ajettu. Hämeenlinna Historic Rallyn kisaraportit löytyvät näiltä svuilta alalehden Kisaraportit alta. Pistetilanteet löydät Sarjapisteet-alalehden alta. Kun taulukko aukeaa ruutuun, voit tallentaa sen koneellesi ruudun oikeasta yläkulmasta Lataa-painikkeesta. Näin pääset tarvittaessa sen myös printtaamaan.

Kuhmoisten ilmoittautuminen päättyi 14.2.2023. Kaiken kaikkiaan kisaan ilmoittautui 161 autokuntaa, joista 111 autokuntaa ilmoittautui luokkiin, jotka ovat olennainen osa HRT-sarjaa. Ilmoittautuneiden joukossa on mm. Jari-Matti Latvala, joka ajaa Youngtimer-luokassa nelivetoisella Toyota Celica Turbolla. Kanssakilpailijanaan hänellä on Mitsubishi Lancer E3 -autolla Jarno Kangas, joka monen vuoden tauon jälkeen innostui lähtemään mukaan. YT-luokassa kaksi kisaa ajanut Juha Laaksonen palasi ”pimeän kisan” puolelle luokkaan 13.

Jämsän ympäristössä vaikuttavan Lindroosien autourheilusuvun edustajat ovat monipäisinä myös mukana Kuhmoisissa. Minna ajaa 000-autoa, hänen veljensä Joonas on tyttärensä, 14-vuotiaan Eveliinan kanssa lisäluokkien puolella Citroënilla. Esa Lindroos, Minnan ja Joonaksen setä, vaimonsa Anjan kanssa ovat tuttuun tapaan historicien luokassa 16. Esan veli sekä Minnan ja Joonaksen isä Jouni on mukana lisäluokissa BMW:llä ja kasikymppinen Harras Lindroos, Esan ja Jounin setä, ajaa jälleen Classic F -sarjan luokassa 30 Escortilla. Samalla osoitamme kunnioitusta Paulille, Esan isälle, joka menehtyi hiljattain ja oli todellinen rallimies itsekin.

Ja vielä, varsinainen rallikonkari, riihimäkeläinen Jorma Laakso nähdään Kuhmoisissa tasanopeusluokassa. Ainakaan menestyminen ei jää kuljettajan ajotaidoista kiinni. Jore on jo kauan puhunut myös siviilirenkailla kilpailemisen puolesta.

Nähdään Kuhmoisissa!