Perinteiseen Talvitestipäivä-tapahtumaan Saukkolan EK:lla mahtuu vielä mukaan

Published by HRCF Tiedottaja on

Heikki Westerlund taittaa upeasti mutkaan Saukkolan EK:lla vuonna 2017, kun HRCF:n Talvitestipäivän merkeissä kokoonnuttiin.

Kausi 2024 aloitetaan tuttuun tapaan kalustoa ja kuljettajia sparraten. Nyt on luvassa todella talviset olosuhteet, kun on lunta ja ensi viikolle luvassa reippaasti pakkastakin. Ei liene väärin olettaa, että Saukkolan EK:n isäntä Hannu on osannut hyödyntää olosuhteita ja saanut Saukkolan EK:n tien loistavaan kuntoon. Vuoden 2024 HRT-sarjassa on kaksi talvikisaa, jolloin siis piikkipyöriä käytetään. Viimeksi HRT-sarjassa ajettiin nastarenkaita vaativa kisa helmikuun lopulla Kuhmoisissa. Nyt on Saukkolassa hyvä tilaisuus ravistella ruosteet ranteista ja herätellä ns. perstuntumaa piikeille ja jäisille olosuhteille. Saattaapi olla, että toinen kierros ajetaan vastakkaiseen suuntaan. Päätös asiasta tehdään ajopäivänä.

Talvipäivän tapahtumaan mahtuu 25 autoa mukaan, ilmoittautumisjärjestyksessä. Määrän ylittyessä ilmoittautumisissa etusija on HRCF:n jäsenillä. Tätä kirjoittaessani vuoden 2023 viimeisenä lauantaina 30.12. ilmoittautuneita on 20, joten viidelle on vielä tilaa. Toivomme sitovia ilmoittautumisia viimeistään huomenna uudenvuodenaattona 31.12.2023. Ilmoittautumislomakkeessa yksityiskohtaisempia tietoja ja tarvittaessa lisätietoja saa vaikkapa Kikalta, 040 580 4620.

Tässä linkki ilmoittautumislomakkeeseen:

https://forms.gle/nDq9vr2j9fDMMpwW7

Saukkolan EK:lla, osoitteessa Saukkolantie 160, 12920 Topeno, on myös viihtyisä kahvila, josta saa maukkaita tuotteita, niin suolaisia kuin makeitakin. Sisätiloissa voi kivassa seurassa rupatella vaikkapa tulevasta kaudesta ja välillä käydä penkan päällä katselemassa muiden menoa, mikäli ei ole ajamassa. Tervetuloa kaikki mukaan!

-kk