HRCF-syyskokous 26.11.2022 Lahdessa

Published by HRCF Tiedottaja on

Aika: 26.11.2022 klo 14.00
Paikka: Ravintola Walimon Casseli, Vesijärvenkatu 25, Lahti
Läsnä: 44 jäsentä

HRCF:n Syyskokouksen alla täysiä pyöreitä vuosia täytti kaikkien tuntema Ralf ”Rafu” Pettersson, joka sai AKK:lta onnittelut Henrik Frankilta ennen kokouksen alkua Lahdessa.

HRCF:n puheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Reijo Rintala. Aiemmin pestiä hoitanut Jari Ohrankämmen ei asettunut uudelleen ehdolle työtehtävien muutosten ja niiden tuomien työkiireiden vuoksi.

Suuret kiitokset Jarille merkittävästä panostuksesta yhdistyksen ja historic-harrastuksen toimintaan ja kehittämiseen. Jari ehti olla HRCF:n hallituksessa 15 vuoden ajan.

HRCF:n hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi seitsemän jäsentä ja kaksi varajäsentä. Jäsenet valitaan kahdeksi vuoroksi kerrallaan siten, että noin puolet ovat vuosittain erovuorossa. Tällä kertaa erovuorossa olivat Petri Helmikkala, Reijo Rintala, Jukka Vihtalahti ja Sami Tuominen. Erovuoroisista Vihtalahti ja Tuominen valittiin uudelle kaksivuotisjaksolle, Rintala siirtyi puheenjohtajaksi ja uusina jäseninä hallituk-seen valittiin Heli Korkeila ja Matti Jukarainen. Hallituksessa jatkavat jälkimmäistä vuotta kaksivuotiskaudestaan Petri Fromholdt, Reijo Halonen sekä Juha Ikonen.

Kun Helmikkalalle kokouksessa ilmaantui ”seuraajia”, mies ei ilmoittautunut ehdokkaaksi enää ensi vuodelle. Omien sanojensa mukaan Helmikkala vetäytyi työ- ja perhekiireiden vuoksi hallituksesta. Hän kuitenkin jatkaa edelleen HRCF:n tukemista tietoteknisissä asioissa, ja oli erittäin tyytyväinen, ettei korvaavan henkilön löytyminen ollut kovin hankalaa.

Erovuorossa olevan varajäsenen tilalle valittiin Hannu Sulonen. Toisena varajäsenenä jatkaa Janne Levänen. Hallituksen ulkopuolisena jäsenenä ja yhdistyksen sihteerinä toimii Kikka Kuosmanen. Toiminnantarkastajana jatkaa Tapani Kuparinen ja varamiehenä Eugen Damstedt.

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2023 on 45 euroa.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti.