HRT-kausi 2023 ”korkattu” Hankasalmella

Published by HRCF Tiedottaja on

Historic Rally Trophy -sarjan 2023 ensimmäinen osakilpailu, Revontuliralli, on ajettu Hankasalmen ympäristössä. Hienoissa talvisissa olosuhteissa saatiin ajaa peräti 80 ek-kilometriä. Teitä kehuivat kaikki, ja miksipä ei, sillä mm. Jyväskylän MM-rallista tuttu Myhinpää, jolla oli pituutta noin 25 km, oli kakkospätkänä. Ylistäviä kommentteja kuultiin todella paljon.

Hankasalmen UA toimi ensimmäistä kertaa HRT-sarjakisan isäntänä, ja hienosti toimikin. Oli havaittavissa, että tämä porukka on ralleja tehnyt aiemminkin. Kilpailukeskuksena toiminut Lomakeskus Revontuli oli tähän tarkoitukseen mitä parhain, niin rallin toimintoihin tarvittavien tilojen osalta kuin majoitusmahdollisuuksillaankin.

Klikkaa kohdasta Kisaraportit

Tuttuun tapaan jokaisen kisaviikonlopun jälkeen HRCF:n nettisivuille ilmaantuu alkuviikon aikana kisaraporttien lisäksi pistetilanteet. Klikkaa nettisivujen otsikkoa Kisaraportit, ja pääset lukemaan yksityiskohtaisemmin kisatapahtumista eri kategoriat omina juttuinaan. Yksi kerrallaan niitä sinne tipahtelee. Sarjapisteet löytyvät aikanaan samannimisen painikkeen alta.

Mukavia lukutuokioita!

Kikka