HRT-sarjan yhteistyökumppaneiden tarrat ja toimintaohjeet niiden kiinnittämiseksi

Published by HRCF Tiedottaja on

Classic F -sarjan parin Anssi Laurell ja Kari Vihmalaakson Escort MK2:n autosta näkyy hyvin viimevuotiset yhteistyökumppanitarrat; tuulilasissa sekä ettulokasuojassa. Samaan tapaan, pienin muutoksin, vuoden 2024 tarratkin autoissa näkyvät. Kuva: Timo Pullikka

Vuodelle 2024 Historic Rally Trophy -sarjan yhteistyökumppanina jatkaa Villa Silvasti Oy, jonka tarra tulee tuttuun tapaan HRT-sarjassa ajavien luokkien (1-35) kilpa-autojen tuulilasiin. Mukaan ovat nyt uusina yhteistyökumppaneina tulleet Lahden Autolasikeskus Oy sekä Neste Anjala. Auton lasiasioissa kannattaa siis ajaa Lahteen Hirsimetsänkatu 7:aan ja Neste Anjala tarjoaa huoltamopalveluja Anjalassa.

HRT-sarjan tarra-asiat saatiin päätökseen vasta ns. ”kalkkiviivoilla” ennen Mikkelin kisan alkua. Älkää siis poistako tuulilasi- tai ovitarroja, sillä molemmille on edelleen käyttöä – vaikkakin hieman erilailla kuin viime vuonna.

Olemme laatineet mielestämme hyvät ja yksityiskohtaiset ohjeet tarrojen kiinnittämiseksi. Lukemalla nämä huolellisesti homman pitäisi onnistua jokaiselta. Säälle emme voi mitään, ja onkin harmillista, että viikon kylmin päivä osuus juuri kilpailulauantaihin.

Tästä linkistä näet nämä ohjeet sekä kuvat uusista tarrakokonaisuuksista:
https://hrcf.fi/wp-content/uploads/2024/01/HRT-tarraohjeet.pdf


Jos sinulla ON valmiiksi
sekä tuulilasi- että ovitarrat autossasi jo kiinni, toimi näin:

◊ Silvasti-tuulilasitarran kumpaankin päähän tulee Lahden Autolasikeskuksen ovaalinmuotoinen tarra (2 kpl siis yhteensä)
◊ Liimaa ovaalitarra vähintään neljän (4) senttimetrin päähän Silvastin logon reunasta (mittaa väli vasemmalta puolelta Silvastin logon alareunasta ja oikealta puolelta yläreunasta). Väliä saa olla enemmänkin, jos auton tuulilasi on riittävän leveä. Kapeammissa tuulilaseissa väli olisi toivottavaa olla neljä senttimetriä, mutta tarkista, ettei ovaalitarrasta leikkaudu mitään pois. Ehdottomasti koko Autolasikeskuksen logo on oltava siististi kokonaan näkyvissä.

◊ Liimaa HRT-ovitarraan Hanaa-tekstin paikalle Neste Anjala -tarrat.

◊ ◊ ◊

Jos sinulla EI ole valmiina tuulilasi- eikä ovitarroja autossasi, toimi näin:

◊ Liimaa saamasi Silvasti-tarra ensin autosi tuulilasiin, ja vasta sen jälkeen ovaalit tarrat paikalleen.

◊ Liimaa saamasi HRT-ovitarrat, joissa on Neste Anjala -logo, paikalleen oviin tai etulokasuojiin. Kategoriatarroja löytyy jonkin verran, joten senkin saattaa saada liimattavaksi logotarran alle.

Muistathan, että tarrat on oltava turvallisuustarkastuksessa kiinni! Hakiessasi kilpailumateriaalin Mikkelin kilpailutoimistosta perjantaina tai lauantaina saat myös tarrat ja nämä ohjeet paperisena. Nähdään siellä!