Revontulirallin raportit ja pistetilanteet

Published by HRCF Tiedottaja on

Martti Virolainen-Jukkis Kesseli keskeyttivät Revontulirallissa. Kuva: Marko Kyöstilä

Historic Rally Trophy -sarjan 2023 ensimmäinen osakisa Hankasalmella, Revontuliralli, on nyt ”taputeltu”. Aivan oikea talviralli tarjosi mahtavan reitin, 80 ek-kilometriä, ja muutoinkin mainion tapahtuman. Kisaraportit kategorioittain sekä pistetilanne ensimmäisen kisan jälkeen ovat luettavissa näiltä sivuilta, mutta myös Historic Rally Club Finlandin ”vanhoilta” nettisivuilta. Pistetilanteet löytyvät myös AKK:n nettisivuilta -> Lajit  -> Ralli -> Pistetilanteet

Muistathan, että myös HRT-sarjan Sportity-sovelluksessa on mm. pistetilanteet. Sinne pääsemiksi koodi on HRT2022.

Seuraavaksi katseet suunnataan Hämeenlinnan suuntaan, kun HRT-sarjan toinen osakilpailu Hämeenlinna Historic Rally ajetaan 11.2.2023. Ilmoittautuminen sinne on parhaillaan menossa, ja se päättyy tammikuun viimeisenä päivänä (31.1.2023) kello 21:00. Kilpailun järjestävät Ahveniston Autourheilijat ja Lammin UA yhdessä. Kilpailukeskuksena toimii Ammattiopisto Tavastia, osoitteessa Hattelmalantie 8, Hämeenlinna.

Nähdään Hämeenlinnassa!

PS. 14.2.2023 päättyy ilmoittautuminen VI Kuhmoisten Sora -ralliin, jossa muuten järjestävä seura Tullan UA on tullut kustannuksissa kilpailijoita hieman vastaan osanottomaksuja määritellessään.