HRT-sarja palvelee kilpailujärjestäjien lisäksi keskitetysti katselijoitakin

Published by HRCF Tiedottaja on

Monet HRT-sarjan osakilpailujärjestäjät, kuten myös Historic Rally Trophy -sarjakin, käyttää aktiivisesti Facebook-sivustoaan tiedottamisen yhtenä välineenä. Ongelmaksi on käytännössä muodostunut se, että päivitysten määrästä riippuen tärkeäkin tiedote ”hukkuu” nopeasti tuoreimpien joukkoon eikä näin tavoita toivotulla tavalla ihmisiä. Erityisesti katsojat yleensä aktivoituvat hakemaan kisakohtaisia tietoja hyvinkin lähellä itse tapahtumaa, joten tiedot osakilpailusta pitää olla helposti löydettävissä.

Kohta helpottaa….

Nyt tähän ongelmaan on tulossa ratkaisu! Historic Rally Club Finland ry:n sivulle tulee kiinteistä osio HRT-sarjalle, jossa vuoden kaikkien osakilpailujen tietoja julkaistaan keskitetystä. Sieltä löytävät niin kilpailun säännöt, ilmoittautumisia, aikatauluja, EK-tietoja, osoitteita kilpailukeskuksiin, rallin alkamis- ja päättymisaikoja ja -paikkoja, rallipakettien myyntipaikkoja, tietoa mahdollisesta lipunmyynnistä, järjestäjän ja sarjan tiedotteita, akkreditointilomake medialle ym. Kisan jälkeen täältä löytyy myös viralliset tuloksetkin.

Aika paljon asioita julkaistaviksi löytyy jo kilpailun säännöistä, mutta paljon riippuu myös osakilpailun tiedottajan aktiivisuudesta – siitä miten paljon oman kisan tärkeimpiä asioita saadaan tietoomme. Ei ole mitään esteitä aiheille tai kohteille, mistä haluaa yleisölle ja katselijoille tiedottaa. Kaikki materiaali on tervetullutta! Eikä tarvitse pelätä lähetetyn materiaalin tekstin laatua, pienimuotoista editointia tehdään pyytämättä ja automaattisesti.

Toukokuun kisa aloittaa….

O.K. Auto Ralli 18.5.2024 on sarjan seuraava osakilpailu ja se on myös ensimmäinen kisa, joka tästä palvelustamme hyötyy. Muille osakilpailujärjestäjille esittäisin toiveena, että materiaalia voi laittaa tulemaan vaikka jo nyt. Ymmärrän, ettei kaikkea ei voi vielä keskeneräisenä julkaistu, mutta vähintään rallin logo (jos on jo valmiina) olisi kiva saada. Jos ei ole rallin logoa, löytyisikö järjestävän seuran logo. Kiitos jo etukäteen!

Seuratkaapa siis HRCF:n sivuja säännöllisesti, lähiviikkoina HRT-sarjan osio on julkaisukunnossa!

-kk