Webinaari liikennevakuutuslain uudistuksesta 22.5. – Lähetä kysymykset etukäteen

Published by HRCF Tiedottaja on

Teamsillä keskiviikkona 22.5.2024 klo 17-18 järjestettävässä webinaarissa on mukana lain valmistelevaan työryhmään osallistunut Sosiaali- ja terveysministeriön hallitussihteeri Noora Silmonen. Lisäksi mukana on Pohjolan asiakkuuspäällikkö Kalle Tikkanen esittelemässä autourheiluun liittyviä vakuutuksia ja niihin saatavia lisäturvia.

Webinaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ajankohtaista tietoa liikennevakuutuslakiuudistuksen tilanteesta sekä vakuutusmuutoksista, jotka koskettavat autourheiluyhteisöä. Webinaarin juontaa AKK-Motorsport ry:n pääsihteeri Anssi Kannas.

AKK on vahva suomalainen autourheiluorganisaatio, jonka toimintaan kuuluvat aktiivinen vaikuttamistyö ja yhteiskuntasuhteet. AKK:lla on jatkuva keskusteluyhteys ministeriöihin ja sitä kautta AKK on ollut aktiivisesti mukana liikennevakuutuslain valmistelussa.

Autourheilijoita asia kiinnostaa erityisesti, kun muutoksen myötä kilpailijan henkilövahinkojen hoitokulut korvataan AKK:n alaisissa kilpailuissa AKK:n kilpailulisenssiin kuuluvan tapaturmavakuutuksen eli Sporttiturvan perusteella. 

Osallistu siis webinaariin 22.5. klo 17-18.

Lue aiheesta lisää AKK:n sivuilta:
https://www.autourheilu.fi/uutiset/tervetuloa-22.5.2024-klo-17-18-webinaariin-liikennevakuutuslain-uudistuksesta-laheta-kysymykset-etukateen/

>> Huom! Vielä ehdit lähettää kysymyksesi webinaariin – aikaa ma 13.5.2024 asti